Az Európai Unióban minden terméknek rendelkeznie kell CE jelöléssel, így a masszázságyaknak is. A CE a legfontosabb tanúsítvány. A CE jelöléssel ellátott termékek megfelelnek az Európai Unió által előírt biztonsági követelményeknek.

 

Mivel az ma már a legkülönbözőbb minősítő intézetek adnak ki jelöléseket, így előfordulhat, hogy masszázságyunk egyéb tanúsítványokkal is rendelkezik. Ezek azonban zömében a CE tanúsítást végző intézet által vizsgált szempontokat ismétlik (pl. ORKI).

Egyesek érdeklődnek, hogy a masszázságynak van-e ÁNTSZ száma. A félreértés eloszlatása végett meg kell jegyezni, hogy az ÁNTSZ nem minősít termékeket, így egyetlen masszázságynak sem lehet ÁNTSZ száma. ÁNTSZ száma általában helységeknek, üzleteknek, vendéglátóipari helyeknek van.

Tehát a tanulság: ha a terméknek van CE jelölése, akkor az európai piacra bevizsgált termékről van szó!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsagy.blog.hu/api/trackback/id/tr31480387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása