Ezzel a különleges összetételű kővel a negatív ionokat és távoli infra hősugarakat állíthatunk elő, melyek növelik a fehér vérsejtek számát és ellenálló képességét.

A touramin kerámia egy mesterséges kőfajta, ami turmalinból, germániumból, elanból, és vulkanikus kőzetekből áll. A turmalin olyan ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek könnyedén felszívódnak az emberi testben. A germániumot a csodatevő ásványnak is nevezik. A turamin kerámia meleg távoli infravörös sugarakat bocsát ki, melyek ingerlik a vérkeringést, és a sejtek aktivitását az adott testterületen.

 

Kitágítja a véredényeket a testben, a jobb vérkeringést előidézve, serkentve a személy vitalitását, aktiválja a sejteket, elősegíti az anyagcserét, elmulasztja a fáradtságot és jó hatással van a szimpatikus idegrendszerre.

Gyakorlatilag a turamin és a jáde hatása hasonló, de a két kő semmiképpen sem ugyanaz! A masszázságyak jáde terápiát alkalmaznak első sorban. Egyes modelleknél turamin kezeléssel egészítik ezt ki, ami azonban hatásában hasonló a jádéhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsagy.blog.hu/api/trackback/id/tr76454773

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: webdesign antwerp 2018.02.19. 20:48:24

Björk – Vulnicura (2015) - B-oldal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása