A legtöbb automatikus program a hőterápia és a nyomás mellett akupresszúrás pontjainkat is stimulálja ezzel elősegítve a testenergiáink áramlását. Vannak olyan programok a masszázságyakon melyek folyamatos nyújtó masszázsukkal, gerinc melleti izomcsoportok görcsoldására, erősítésére alkalmazhatunk. Bizonyos programok pedig egyes testszakaszainkra (hát, csípő, hason fekve emésztési bél panaszokra) hatnak.  

 

 

Több típusú masszázságy van. Az első kategóriában olyan masszázságyak találhatók, melyeken egyetlen program található.

 

 

Általában azonban 3 automatikus program található a masszázságyon.

 

A legokosabb masszázságyak 5 programot is tudnak, ezek között van külön a felső háti szakaszra, illetve a derékra beállított program.

A Kyokei Arizona masszázságy egyedülálló e tekintetben, hiszen 6 különböző programmal képes kezelni.

 

 

Választhatunk manuális funkciót is, melynél magunk állíthatjuk be a jade görgők helyzeték problémás területeink szerint. 

Ha szalonban használ masszázságyakat feltétlenül mondja el problémáit és kérje ki a tanácsadók véleményét a helyes használatról! A Kyokei RelaxPont tanácsadói mindenkinek megfelelő terápiás programot ajánlanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsagy.blog.hu/api/trackback/id/tr34455421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása