A jáde masszázságyak összeszerelése bizony nem olyan egyszerű. Annak érdekében, hogy masszázságya a lehető legtovább szolgálja az Ön egészségét, javasolt szakemberre bízni annak összeszerelését és beüzemelését. 

Egyes forgalmazók a masszázságyat egy dobozban adják át a kedves vásárlónak, néhány bíztató szóval, miszerint nem is olyan bonyolult összerakni. Itt azonnal meg kell küzdenünk a cseppet sem könnyű masszázságy hazaszállításával. Mindenképpen hívjunk segítséget, mivel a masszázságy súlya esetenként elérheti a 100 kg-ot!

Más cégek vállalják, a házhozszállítást, ám ilyenkor is a vásárlónak kell megküzdenie az összeszereléssel. Ne tévesszük össze a házhozszállítást a beüzemeléssel! Képzeljük csak el, amint kibontjuk a dobozt és a várva várt masszázságy helyett egy nagy rakás alkatrész pillant vissza ránk - és kezdődhet a kirakós játék!

A legegyszerűbb és legkényelmesebb út, ha a forgalmazó cég rendelkezik olyan szolgáltatással, hogy egy szakembert kiküldenek a helyszínre, aki összeszereli és beüzemeli a készüléket. Ez utóbbi mindenképpen nagyobb biztonságérzetet ad, hiszen ilyenkor esetleges kérdéseinket a helyszínen megválaszolják, illetve bemutatják a masszázságy használatát.

Ne felejtsük el, hogy elektromos készülékről van szó, így mindenképpen javasolt szakemberrel összeszereltetni a masszázságyat!

Ha kérdése van a témával kapcsolatban, azt felteheti e-mail-en: ugyfelszolgalat@masszazsdepo.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsagy.blog.hu/api/trackback/id/tr78454603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása