A masszázságyak kézi kezelőit körültekintően kell használni. Ha vannak problémái kérdezze meg háziorvosát, masszázsszalonban pedig a tanácsadókat, hogy használhatja-e a masszázságyat!

Általában célzottan lágy testrészekre használjuk a masszázságy kézi kezelőit, mely izzók segítségével jótékony infravörös (értágító és gyulladáscsökkentő) és hélium sugárzással (segíti a kalcium beépülést) látja el a szervezetünket.

 

A masszázságyas kezelés közben a kézi kezelőt alkalmazzuk ízületi problémákra, torokfájásra, pajzsmirigy problémákra, fülcsengésre, bél panaszokra, menstruációs görcsökre, ráülve enyhíti az aranyér és vizelettartási problémákat.

 

Használat előtt érdemes a kézi kezelőre egy huzatot húzni (pl.: kispárnahuzat), hogy elkerüljük az esetleges égési sérüléseket.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsagy.blog.hu/api/trackback/id/tr65455350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása