Egyes masszázságyak hátrésze elektronikusan emelhető. Ez a pozíció valóban kényelmes lehet mondjuk TV-nézéshez, azonban erre a tevékenységre kifejezetten nem ajánljuk a készüléket. A háttámla emelésével nő a gerincre nehezedő nyomás, ami a jáde-kezelés hatékonyságát rontja.

A jade masszázságyas kezelés alapja, hogy a test vízszintesen fekszik az ágyon, a gerince pedig tehermentes. Ha döntjük a háttámlát, úgy az akupresszúrás pontok elcsúsznak, az ágy nem a megfelelő helyen masszírozza a hátat, valamint nem fejti ki valódi hatását, mivel a gerinc terhelésnek van kitéve.

Az emelhető háttámlát tehát nem kifejezetten a jáde kezelés alatt kell használni, azonban rendkívül fontos egyéb funkciói vannak. A legfontosabb, hogy a kezelés után - különösen időseknek - nehézséget okozhat az ágyról való felállás. Ilyenkor javasoljuk, hogy még néhány percig feküdjön nyugodtan a kezelés befejezte után, majd a háttámla elektronikus emelésével segítse a felállást.

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsagy.blog.hu/api/trackback/id/tr71453526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása