Ma már számtalan helyen használható jáde masszázságy. A helyek között különbség van atekintetben, hogy melyik készüléket használják, milyen minőségben nyújtják a szolgáltatást, illetve milyen áron.

Mindenképpen olyan helyre járjunk jáde-kezelésre, ahol jól érezzük magunkat. Bár egyes helyeken nagyon olcsón, esetleg ingyen is kínálnak ilyen szolgáltatást, a higiéniás, illetve egyéb körülmények miatt nem biztos, hogy érdemes ilyen helyet választani. (Gondoljunk csak bele, milyen érzés a WC-ben öltözni, stb...). Az ilyen helyekre jellemző a sorbanállás, a tömeg, ami nem feltétlenül járul hozzá a kényelem és relaxáció hangulatához.

A fent ecsetelt körülményeknél színvonalasabb szolgálatatást nyújtanak a különböző egészségcentrumok, fodrász, kozmetika és szolárium stúdiók, ahol kellemes környezetben, kedves kiszolgálás mellett használhatjuk a készülékeket. Itt általában lehetőség van telefonon bejelentkezni, így nem kell sorban állni. A kezelések költsége itt általában 1000 - 3000 Ft között változik.

A Kyokei RelaxPont masszázsszalonok olyan szalonok, ahol több jáde masszázságy is vendégeink rendelkezésére áll. Lehetőség van telefonon bejelentkezni, így Önnek egy percet sem kell várnia a jáde kezelésre. Kellemes környezetben, zárható szerkrényekkel, tágas öltözővel felszerelt masszázsszalonjainkban szakképzett kollégák várják a masszázsra vágyókat. A kezelések ára itt kb. 600 Ft-ba kerül, azonban egyes "happy hour" akciós időszakokban lehetőség van a masszázságyak ingyenes használatára is. Az aktuális akciókról a www.kyokei.hu oldalon kaphat bővebb tájékoztatást!

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsagy.blog.hu/api/trackback/id/tr60453649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása