A masszázságyak különböző okból adhatnak hangokat.

Egyrészt hanggal járhat a meghibásodás. Ilyen esetben mindenképpen keresse fel a szakszervízt, hogy kijavíthassák a problémát. Ha nem tudja, hogy hol vette a maszsázságyat, illetve már lejárt a garanciája, akkor független szakszervíz is orvosolhatja a problémáját:

www.masszazsfotel-szerviz.hu

A masszázságyaknak, mint a legtöbb műszaki cikknek van egy természetes, működési hangja. Ez főleg a készülékben találhatő elektromos eszközök áltla keltett hang, de lehet egyéb is. Ilyen legfőképp a motorok hangja, illetve hanghatással járhat a jade fejek surlódása a huzaton is. EZek a hangok nem jelentenek rendellenességet.

Jó tanács: a motor által keltett zajok csökkenthetők, ha a készüléket nem hidegburkolaton helyezzük el, hanem pl. egy szőnyeget teszünk alá!

Ha kétségei támadnak, hogy az Ön által hallott zajok működési hangok, vagy rendellenességet jelentenek, keresse fel a készülék értékesítőjét, vagy hívja közvetlenül a szakszervízt!

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsagy.blog.hu/api/trackback/id/tr79601690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása