A masszázságyakra általában 12 hónap garnciát kapunk. Ez megfelel a magyar törvények által, elektromos készülékekre előírt garancia időtartamának.

Egyes cégek korlátozzák a kötelező garancia iőtartamát (pl. csak az első vásárlót illet meg a garancia). A garancia azonban nem kedvezmény, hanem a vásárló joga annak érvényesítése. Ha egy cég nem vállalja a 12 hónapos garanciát, akkor egyfelöl törvényt sért, másfelöl ő maga sem bízik termékei tartósságában. Ilyen esetben érdemes végiggondolni, hogy ezt a terméket érdemes-e megvásárolni!

A masszázságyak súlya nem teszi lehetővé a termék vásárló általi mozgatását, szállítását. Ha Önnek garanciális problémája van, nem teheti zsebre masszázságyát, hogy bevigye a szervízbe. A magyar törvények előírják, hogy az ilyen termékek javítását a helyszínen kell megoldani, praktikusan az Ön otthonában. Sok kellemetlenséget spórolhat magának, ha vásárlás előtt érdeklődik azután, hogy a cég rendelkezik-e országos szervíz hálózattal.

A Kyokei masszázságyakra 12 hónapos garanciát vállalunk! A garancia érvényesítéséhez szükség van számlára, illetve garanciajegyre. Ezek igazolják, hogy mikor vásárolta a terméket. Vásárlás után mindenképpen őrizze meg ezeket a dokumentumokat! Ha garanciális problémája van, hívjon minket, és kollégánk a helyszínen javítja a készüléket!

Ha további kérdése van, látogasson el honlapunkra: www.kyokei.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsagy.blog.hu/api/trackback/id/tr3519268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása