Akár otthon, akár masszázsszalonban használja a masszázságyat, bizonyos szabályokat be kell tartania!

A masszázságy használata közben viseljen könnyű, világos ruházatot, amely nem műszálas.

  • Mivel a masszázságy hőterápiát is használ, így a műszálas ruha rontja a kezelés hatékonyságát, valamint a bőrnek kifejezetten kellemetlen lehet.
  • A szoros rohadarabok viselése kifejezetten tilos, mivel a görgők mozgás közben ezekbe beakadhatnak, így veszélyesek lehetnek. Vegyen le minden övet, nyakkendőt, sálat!

 

Ha masszázsszalonban használja az ágyat, akkor a higiénia megköveteli, de otthon is javasolt egy fehér, pamut lepedő használata. Helyezze a lepedőt az ágyra, és erre feküdjön rá. Ennek több előnye is van:

  • Egyfelől higiéniás követelmény.
  • A hőterápia hatására testünk izzadságot termel, aminek felvételére a pamut lepedő kifejezetten alkalmas.
  • A lepedővel óvjuk a készüléket, így az sokáig fogja óvni egészségünket.

 

Javasolt egy fehér lepedőt felülre is teríteni, szintén az előzőek alapján. Emellett a lepedőre terítsünk egy takarót.

  • Mivel a masszázságy hőterápiával is kezel, így célszerű a hőt a testünk körül tartani. Erre kiválóan alkalmas a takaró.
  • Másik ok, hogy a masszázságy kb 60-70 fokos hőmérsékleten kezel. Nem ideális a szervezetnek, ha kívülről hideget kap, illetve fázik.

 

A masszázságy használata számtalan jótékony hatással rendelkezik. A hatékonyság teljessé tétele érdekében azonban a szervezetnek szüksége van folyadékra. A kezelés után fogyasszon tiszta vizet!

  • Az anyagcsere intenzitásának növelését bőséges folyadékfogyasztással fokozhatjuk
  • A kezelés által felbolydult káros anyagok folyadékkal távozhatnak a szervezetből. A méregtelenítéshez tehát elengedhetetlen a vízivás.

 

 Ha a használattal kapcsolatban kérdése van, keresse kollégáinkat telefonon:

+36 46 781 910

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsagy.blog.hu/api/trackback/id/tr73453701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása