A masszázságyakban általában masszázsgörgőket használnak. Ennek jádeterápiás hatása nagyon kedvező, és kényelmes. Fel kell feküdni a masszázságyra, és a görgők a gerinc két oldalán végighaladva kezelik a hátat. A masszázs természetesen kifejt egyfajta akupresszúrás hatást, de ennek hatékonysága messze alulmarad a jádekúpos masszázságyak hatékonyságához képest.

A jádekúpos masszázságyban szintén jáde kövek vannak. Ezek kialakítása speciálisabb, mint a görgőké, mivel kisebb felületen érik a hátat, így erősebb, hatékonyabb akupresszúrát fejtenek ki! A jádeterápia természetesen itt is érvényesül, hiszen a jádekúpok melegítésével aktivizálódnak azok az ásványi anyagok, amik a jádeterápia hatékonyságát adják.

Gondoljunk bele, hogy a kezelés alapja az, hogy vízszintesen fekszünk a masszázságyon, és saját súlyunkkal nehezedünk a jádekövekre. Minél nagyobb felületen fekszünk a jáde köveken, annál kényelmesebb a fekvés, viszont annál kevésbé tudja kifejteni az akupresszúrás pontmasszázst.

Aki tehát az erősebb, hatékonyabb masszázst kedveli, annak a jádekúpos masszázságy a javasolt. Így a masszázs a jádeterápiával együtt hat.

Aki kevésbé bírja az erős masszázst, de szeretné igénybe venni a jádeterápiát, annak a görgős masszázságyat javasoljuk.

Itt is él a főszabály! Próbálja ki mindkettőt, hogy el tudja dönteni, Önnek melyik a legalkalmasabb!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsagy.blog.hu/api/trackback/id/tr37490538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása