Erre a kérdésre nehéz válaszolni. Mi megadunk minden segítséget, hogy felelősséggel dönthessen egy ilyen vásárlásról. Itt néhány szempontot emelnék ki, ami segíthet a döntésben:

Gondoljuk végig, milyen panaszaink vannak, amire a masszázságyas kezelés segítséget nyújthat. A jáde masszázságy elsősorban a gerincet kezeli, de ezen keresztül egész testünkre hatással lehet. Mindenképpen tájékozódjon, hogy mások mit tapasztaltak a kezelés eredményeként.

 

Nézzük meg, van-e masszázságy kezelést nyújtó masszázsszalon közelünkben. Itt érdemes megjegyezni, hogy lehet a Kyokei RelaxPont a sarkon is, ha nem szakítunk időt arra, hogy lejárjunk. Gondoljuk végig, jelent-e plusz időt, illetve erőfeszítést, ha a masszázsszalont választjuk.

 

Mérjük fel, hogy ki használná otthon a masszázságyat! Ha 2-3 családtagunk, illetve barátunk is szívesen igénybe venné a kezelést, akkor érdemes elgondolkodni a vásárláson.

 

 

Kétségtelen, hogy a saját masszázságy kényelmesebb, mintha egy masszázsszalonba járnánk el. Azonban egy igényes, szépen kialakított szalon látogatása egyfajta programot is jelent, találkozást a barátokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsagy.blog.hu/api/trackback/id/tr5453622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása