Az egyszerűbb masszázságyakban a jáde görgők a hát alatt találhatóak. Ezek a gerinc masszírozásával, illetve kezelésével fejtik ki azt a jótékony hatást, mely az egész testre kihat.

A drágább készülékekben jáde görgők vannak a lábak alatt is. Ez kellemes meleget ad, valamint segítségével élvezhetjük a jádeterápiát "tetőtől talpig"!



 

 

A Kyokei Jade Thermo masszázságyban a jáde görgők kizárólag a gerincoszlop alatt helyezkednek el. Külön lábmasszírozó funkció nincs, mivel ez egy ugyanolyan szerkezet lenne, mint a hátmasszírozó. Mivel a lábrészben nincs melegítő masszírozó, így visszeresek is használhatják a terméket.

Ha valaki a lábát kívánja masszíroztatni a masszázságyon, úgy meg kell fordulnia, és a lábát tenni a görgőkre.



 

 

A Kyokei Arizona masszázságyban jáde kúpok találhatók a láb alatt is, így valóban minden testrászre kiterjedő jádeterápiát biztosít. A jáde kúpok hatékonyabban fejtik ki akupresszúrás hatásukat, mely a lábnál kifejezetten fontos, mivel a láb súlya önmagában nem kevés, hogy megfelelő nyomást fejthessen ki a masszázságy lábunkra.

 

A legfejlettebb masszázságyakban a hát és a láb kezelését egyetlen óriási sínnel oldják meg,  ami mind technológiailag, mind egészségügyileg a legkedvezőbb megoldás.

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsagy.blog.hu/api/trackback/id/tr82453551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása