A két termékcsoport egészen másként működik. Inkább azt lehet felsorolni, hogy mi a közös a termékekben: mind a masszázsfotel, mind a masszázságy a gerincet kezeli közvetlenül, közvetett hatásai azonban az egész testre hatással vannak.

A masszázsfotel többféle mozgást végez: gyúr, ütöget, kopogtat, nyújt, valamint ezeket a mozgásokat kombinálja. A masszázsfotelben kemény gumigörgők masszíroznak. Ha a masszázsfotelt nem vízszintes helyzetben használják, akkor nem nehezül a teljes súly a görgőkre.

 

A masszázságy kizárólag a nyújtó masszázst végzi, azonban alkalmazza a hőterápiát, az akupresszúrát, valamint a jáde-terápiát. A masszázságyban jáde kőből készült görgők vannak, amik közvetlenül masszírozzák a hátat.  Rendkívül fontos, hogy a kezelés alatt a használó teljesen vízszintes helyzetben fekszik az ágyon.

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsagy.blog.hu/api/trackback/id/tr46453496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Btables (törölt) · http://gyogymasszazs.blog.hu 2009.10.19. 08:15:56

Engem inkább az érdekelne, hogy mi a különbség egy 200.000 Ft-os és egy 2,5 millás masszázsfotel között.

Kyokei · http://www.kyokei.hu 2009.10.19. 08:33:42

Kedves Btables!

A masszázsfotelek igen különbözőek lehetnek. Bár ez elsősorban a masszázságyakról informáló blog, röviden próbálom vázolni.

A masszázsfotelt úgy kell elképzelni, mint egy autót: egy Trabant és egy Audi is képes Téged levinni a Balatonra (na jó, a Trabant nem biztos...) mégis érezhető különbségek vannak. Az autóáraknál a tízszeres szorzó is simán előfordul.
A masszázsfotelnél is elmondható, hogy mindkettő "masszíroz", azonban különbség van a parametrizálhatóságában, a különböző masszázsfunkciókban, milyen masszázsfej található benne, és legfőképpen, a szoftverben. Ez utóbbit kevesen figyelik, azonban a masszázsprogramok a legfontosabbak, mivel ez határozza meg a masszázsélményt és sokszor az eredményt is.

Engedelmeddel ajánlanék egy független forgalmazót, aki kifejezetten ilyen kérdésekkel foglalkozik tanulmányaiban: mi a különbség a különböző masszázságyak és masszázsfotelek között:
www.masszazsdepo.hu/

Ha további kérdésed van, várom kommentedet, illetve e-mailedet!
Üdvözlettel,
Kyokei

Btables (törölt) · http://gyogymasszazs.blog.hu 2009.11.11. 17:37:27

@Kyokei: Köszi! Azt hogy mailben is válaszoltál, azt külön is.
süti beállítások módosítása